Redigering/korrektur

For forlag, virksomheder og organisationer: Jeg tager mig af redigeringsarbejdet på din bog/udgivelse, hvad enten der er behov for en strukturering og skærpelse af de store linjer eller en sproglig finpudsning. Jeg læser også korrektur.

  • Jeg skaber den overordnede struktur i dit manuskript, så det bliver klart, læsevenligt og overskueligt opbygget
  • Jeg sørger for, at dit manuskript har fremdrift og fokus og hverken bliver gentagende eller mangelfuldt, men bare sidder lige i skabet
  • Jeg finpudser sætningerne og sikrer et præcist og letflydende sprog
  • Jeg skriver billedtekster, bokstekster og hvad du ellers har behov for

”Som redaktør er Anne en kærlig og kompetent fødselshjælper, der med tillid og højt humør hepper på sin forfatter og den fælles tekst. Hun roser det gode og foreslår forbedringer i en konstruktiv tone, og hun er bogens bedste ven fra første kapitel til færdigt tryk, inklusive det visuelle, som hun har en særlig sans for. Med sin lange erfaring i forlagsverdenen forstår Anne at guide, beskytte og fremhæve sine forfattere, så man aldrig er alene i en somme tider hård branche. Anne er den bedste wing woman, du kan få for din skrift.”

Ulla Hinge Thomsen, forfatter til bl.a. “Særligt sensitiv”

”At arbejde med Anne føles som at få en upgrade på mit eget sprog, sådan så mit budskab bliver formidlet så rent og skarpt som overhovedet muligt. Derudover er Anne simpelthen også bare så dejlig en person, som man lynhurtigt bliver drønforelsket i, og som altid kommer med den bedste energi i den kommunikation, man har med hende 🙂 Jeg vil til hver en tid anbefale Anne som redaktør – det er en gave på så mange måder.”

Katrine Birk, forfatter til bl.a. “Tryk & glad – Enkel zoneterapi og akupressur for forældre”